vrijdag 8 januari 2010

Frauderende bestuurders, WELKE ACTIE ?

Bureau Prins en Prins

Fraude en oplichtingsconsultants

Doelgroep: Frauderende politici en managers, oplichters in het algemeen, de medemens.

Motto van de doelgroep: Als jij mijn kont likt, lik ik de jouwe.

Klantenbestand: Politieke partijen, banken, multinationals, overheden, de burger,..

Beschermheer Friedrich Nietsche ' moraal wordt geleerd door pijn te doen'.

Sponsors: Het platform van anarchistische intellectuelen met lang haar, Het actiekommitee tegen managers met kaalgeschoren hoofd. De vereniging van mensen die naar sprookjesfiguren vernoemd zijn. De oproep tot aristocratisch herstel. Hoogleraren tegen verloedering van de rechtsstaat. De vereniging tegen de verkrachting van de Nederlandse taal o.a. door het internet. Het actie comité tegen de electronische heilstaat.

Producten:

- Onze oprichter en directeur de heer Prof. Jhr. Dr. Mr. Prins van Guillotine tot Schandpaal heeft zich gespecialiseerd in het uitdelen van stokslagen. Daarmee behandelt hij al die mensen die corrupt zijn op grond van de redenatie ' iedereen doet het waarom ik dan niet?'

- Programma ' Klap op je bek'. Dit is bedoeld voor mensen die corruptie in hun nabij omgeving hebben zien plaatsvinden, de macht hadden daar een stok voor te steken maar daarin verzuimd hebben. Zij voelen zich daar veelal schuldig over en om die schuld in te lossen kopen ze bij ons klappen op hun bek. Afhankelijk van de persoonlijkheid wordt om effectiviteitsredenen voor de letterlijke dan wel de figuurlijke klap op de bek gekozen. De klappen op hun bek ervaren onze klanten als een grote opluchting. Dit programma is na een diepgravend wetenschappelijk onderzoek tot stand gekomen.

- Aflaten te koop. Het kantoor heeft uitstekende contacten met het Vaticaan. Aflaten voor alle soorten zonden zijn te verkrijgen. In sommige ernstige gevallen is een bezoek aan de Paus mogelijk. Complete vergeving is helaas niet mogelijk; het is een kwestie van blijven betalen.

- Scheldconferenties. Bedoeld voor mensen die corrupt zijn maar dat zelf niet toe willen geven en verkiezen andere mensen de schuld te blijven geven. Op deze conferenties kunnen onze klanten vrijelijk hun 'shit' op onschuldige mensen uitstorten, die daar in deze context terecht vorstelijk voor gehonoreerd worden. Voor goede slachtoffers hebben we altijd plaats.

- Seppuku meditatieruimte. Veel van onze klanten zijn na enkele gesprekken met onze consultants zo spuugziek van zichzelf dat zij er, indien gewenst met enige hulp onzerzijds, liever meteen een eind aanmaken. Japanse zwaarden met verschillende soorten bloedgleuf zijn beschikbaar. Begrafenis in de stijl van die van Wolfgang Amadeus Mozart d.w.z. gedumpt op de vuilnishoop.

- Diepteprogramma is voor mensen die besloten hebben dat ze definiteit van hun abjecte gedrag afwillen. Voor hun is een hapthonomiebad beschikbaar waar clienten hun blokkades bij het aangaan van een vertrouwensrelatie kunnen onderzoeken en overkomen. Dit programma loopt slecht omdat het woord vertrouwen onze klanten erg afschrikt.

- Preventieprogramma. Een serie lezingen door alom bekende Nederlanders die toelichten hoe ze zo goed hebben kunnen oplichten en welke prijs ze daarvoor hebben moeten betalen (kosten-baten analyse van oplichtingsprojecten). Bijeenkomsten ook zeer geschikt voor succesvol netwerken onder topmensen.

- Uit ervaring weten wij dat een deel van onze cliëntele het helaas zonder geweten moet stellen. Ons kantoor biedt hen daarom het product ' de stem van het geweten'. Met een abonnement wordt iedere oplichter die vlakvoor het beroven van een goedwillende burger toch twijfelt, in staat gestelt eerst met ons van gedachten te wisselen. Dit is een zeer succesvol programma.

- Ons kantoor huldigt het uitgangspunt vanVrijheid, Gelijkheid en Broederschap, dat tijdens en na de Franse Revolutie voor de mensheid de bron van zoveel succes en vruegde geweest is. Niettemin verplichte de huidige tijdgeestonze diensten zijn niet beschikbaar voor mensen met een jaarsalaris, zonder bonus, van minder dan euro 150.000,- .

- Over de competentie van de directie en medwerkers van dit kantoor. Wij zijn specialist omdat we ieder een leven lang onszelf opgelicht hebben. We proberen ermee op te houden maar net als bij roken, het verlangen naar scheef gaan blijft groot. Niets menselijks is ons vreemd.

- Promotie en Reclame. Ons kantoor voelt zich vereert haar klanten electronische gsm/camera's cadeau te doen. Met die camera kunnen onze klanten iedereen fotograferen van wie ze vinden dat die een nog grotere oplichter is dan hen zelf. Die foto's worden digitaal op ons kantoor ontvangen zodat we meteen tot adequate actie kunnen overgaan.

Hoogachtend namens

Van Guillotine tot Schandpaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten